Eduard Fernández rep el Premi Honorífic a la Gala Inaugural de la MICE

L’actor català és homenatjat a este gran esdeveniment celebrat al CaixaFórum de València, amb un públic entregat i una gala que es va completar amb la projecció del film mexicà ‘Un disfraz para Nicolás’.

La Mostra Internacional de Cinema Educatiu organitzava este passat divendres 30 de setembre la Gran Gala d’Inauguració, un gran acte que celebrava els 10 anys d’història d’este festival. El CaixaFórum de València era l’escenari escollit per festejar l’aniversari de la MICE, que reunia a centenars de persones en una gala amb música, humor i, evidentment, cinema educatiu.

Tots els focus estaven posats sobre l’actor Eduard Fernández, Premi Honorífic per la seua trajectòria professional. Un guardó que el rebia amb “orgull”, per ser “un premi sincer i real”, venint d’un festival humil “que aposta pel futur dels xiquets i xiquetes”. A més, Fernández afegia que “és fantàstic que l’audiovisual s’estudie i es treballe a les escoles. Això sí, encara queda molt per fer”.

Josep Arbiol, director del festival, pujava també a l’escenari per dirigir-se als i les assistents, agraïnt “a totes aquelles persones que han posat el seu granet d’arena per construir este festival, per fer-lo arribar als 10 anys i perquè siga tot un referent en el panorama internacional”. A més, afegia que “la MICE necessita suport per continuar creixent”, demanant a les autoritats presents “la institucionalització del festival”.

Un pastís que simbolitzava els 10 anys d’història de la MICE convidava al grup de persones que formen el festival a baixar a l’escenari i “bufar” les veles, desitjant uns altres 10 anys més de MICE. La gala, presentada per Estela Martínez i Nico Ferrando, era amenitzada per Lola Bou & Manel Brancal, i la seua banda. A més, al finalitzar l’acte, es projectava la pel·lícula mexicana ‘Un disfraz para Nicolás’, dirigida per Eduardo Rivero.

Share the Post:

Posteos relacionados