Política de Privacitat

Utilitzem la informació recopilada per als següents fins: gestionar la teua participació en esdeveniments i activitats relacionats amb l’Associació Jordi el Mussol i el festival MICE, enviar comunicacions relacionades amb l’Associació i el festival, respondre a les teues consultes i millorar els nostres serveis.

En L’Associació Jordi el Mussol, entitat legal sense ànim de lucre responsable del festival MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu), ens comprometem a protegir la teua privacitat i a complir amb totes les lleis i regulacions de protecció de dades aplicables. A continuació, et presentem la nostra política de privacitat:

1. Recopilació d'informació

Recopilem informació personal quan ens la proporciones voluntàriament, com a nom, adreça de correu electrònic i altres dades de contacte, a través de formularis en el nostre lloc web o en comunicacions directes.

2. Ús de la informació

Utilitzem la informació recopilada per als següents fins: gestionar la teua participació en esdeveniments i activitats relacionats amb l’Associació i el festival MICE, enviar comunicacions relacionades amb l’Associació i el festival, respondre a les teues consultes i millorar els nostres serveis.

3. Compartir informació

No compartim la teua informació personal amb tercers sense el teu consentiment previ, llevat que estiguem legalment obligats a fer-ho. En el cas que siga necessari compartir la teua informació per a complir amb els fins establits en aquesta política, ho farem de manera segura i confidencial.

4. Seguretat de la informació

Implementem mesures de seguretat tècniques i organitzatives adequades per a protegir la teua informació personal contra accessos no autoritzats, ús indegut, pèrdua o divulgació. Ens comprometem a salvaguardar la confidencialitat i integritat de les teues dades personals.

5. Retenció de dades

Conservem les teues dades personals durant el temps necessari per a complir amb els fins per als quals van ser recopilats, llevat que es requerisca un període de retenció més llarg per obligacions legals o reglamentàries.

6. Drets de l'usuari

Tens dret a accedir, rectificar, actualitzar i suprimir les teues dades personals, així com a oposar-te al processament d’aquests. Pots exercir aquests drets contactant amb nosaltres a través dels mitjans indicats al final d’aquesta política.

7. Canvis en la política de privacitat

Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privadesa en qualsevol moment. Qualsevol canvi serà publicat al nostre lloc web. Et recomanem revisar periòdicament aquesta política per estar informat/da sobre com protegim la teva privacitat.

Si tens alguna pregunta o inquietud sobre la nostra política de privacitat, pots contactar amb nosaltres a través dels següents mitjans:

Associació Jordi el Mussol
Adreça: Carrer Sant Ramón 14 – 02,
46003. València, Valencia.

Correu electrònic:
micesecretaria@jordielmussol.com

Telèfon:
629264559