01_1 Coneix-nos

Un xicotet grup de persones amb una gran visió:

PORTAR EL PODER DEL CINEMA A L'AULA

una experiència d’aprenentatge inoblidable.

Els tallers de la MICE

La MICE al col·le

El festival MICE

El nostre Objectiu i Activitats

Ens enfoquem a fomentar l’ús dels mitjans audiovisuals com a eina d’aprenentatge. Volem que els xiquets, xiquetes i joves gaudisquen aprenent amb ells, tant en l’àmbit escolar com en el seu temps lliure. Per a això, ens enfoquem a fomentar el seu ús de manera proactiva i creativa, perquè no siguen mers receptors passius de la informació. Els motivem perquè dominen els codis mediàtics i siguen amos de la seua pròpia experiència audiovisual!

Realitzem activitats al llarg de tot el curs: tallers, exposicions, concursos i el nostre festival. Durant 15 dies, ens encarreguem de portar la diversió i l’aprenentatge a través del cinema a cada racó del territori Valencià. Amb passos per a escolars i projeccions obertes al públic en més de 25 seus en pobles, ens convertim en la pantalla gran que exposa els treballs de l’alumnat, com també font d’activitats emocionants d’educomunicación.

En la nostra programació trobaràs:

Oferim cursos, seminaris, conferències, masterclasses, tallers i moltes altres activitats per a la promoció de l’audiovisual infantil i la difusió de la cultura en el seu àmbit d’actuació.

Propiciem la circulació d’informació sobre serveis, béns i productes que busquen promoure el coneixement del món audiovisual entre la infantesa.

Trobades periòdiques amb professorat i altres agents de l’educació i comunicació per a compartir idees i aprendre junts.

Congressos, tallers, festivals o trobades de qualsevol mena per a promoure l’intercanvi cultural a nivell internacional i estatal.

Activitats per a establir i mantenir vincles, col·laboracions i convenis culturals amb tots els òrgans i entitats de l’Administració pública o privada que ens ajuden a difondre l’audiovisual entre els xiquets i xiquetes

La nostra Història

L’associació Jordi el Mussol naix a València l’any 2013 per a la realització del festival de cinema MICE, gràcies a la passió del cinèfil mestre de primària Josep Arbiol, qui tenia experiència en educomunicación i havia participat en festivals internacionals. Ja en aquells anys s’havia adonat de la importància de l’educació audiovisual en un món on l’aprenentatge es veu cada vegada més influenciat pels mitjans de comunicació i la tecnologia.

Des de llavors, hem ampliat la realització d’activitats durant tot l’any i el nostre festival ha crescut per a convertir-se en un referent d’educomunicación a tot el món, portant el seu missatge i la seua programació itinerant a través de tota la Comunitat Valenciana i arribant molt més enllà.