El CEIP Serreria rep el premi MICE pel seu foment de l’audiovisual a classe

Com cada any, el festival entrega el guardó al mèrit educatiu a un col·legi que incorpore l’audiovisual i el cinema al seu programa educatiu.

La Mostra Internacional de Cinema Educatiu continua valorant en positiu aquelles tasques que es realitzen als centres educatius pel foment de l’audiovisual a dins de les escoles. I en esta edició, el CEIP Serreria, de València, ha sigut guardonat amb este premi, “per la seua tasca en la promoció i impuls de l’audiovisual en l’escola, i per treballar amb l’alumnat des de ben menuts en estudiar i comprendre la imatge visual i l’art cinematogràfic”.

Sergio Través, director del centre, ha rebut este matí, de mans del director del festival, Josep Arbiol, este reconeixement. I ho ha fet al seu barri, al Centre Municipal de joventut d’Algirós. “Continuarem treballant l’audiovisual a classe, una ferramenta que ajuda molt a educar en valors a l’alumnat” comentava al seu discurs, afegint que “participaran molts més anys a la MICE amb treballs presentats pel seu alumnat”, com han fet també enguany.

Tant el Centre Municipal de joventut d’Algirós com l’Octubre CCC continuen oferint activitats per als centres educatius durant esta setmana. Centenars de xiquets i xiquetes, des de primària a secundària, visiten estes seus per gaudir d’alguns dels treballs presentats per escolars durant esta desena edició.

Share the Post:

Posteos relacionados