04_1 Patrocinadors

Una eina de comunicació per a les empreses

El patrocini cultural

Aprofita aquesta oportunitat per destacar-te com a organització compromesa amb l'educació i la cultura.

Millora de la imatge de marca

Associar la marca de l’empresa amb un esdeveniment cultural i educatiu de qualitat pot millorar la imatge i la reputació de l’empresa. El patrocini demostra el compromís de l’empresa amb l’educació i la cultura.

Abast d'audiències específiques

La MICE atrau una àmplia gamma de participants, inclosos estudiants, acadèmics, i professionals de la indústria. En patrocinar l’esdeveniment, les empreses poden aprofitar aquest abast divers per a arribar a audiències específiques i promocionar els seus productes o serveis de manera més efectiva.

Generació d'oportunitats de networking

La MICE reuneix professionals de la indústria cinematogràfica, cineastes i experts en el camp. En patrocinar el nostre esdeveniment, les empreses poden establir contactes valuosos amb líders i professionals destacats de la indústria, la qual cosa pot conduir a col·laboracions futures, oportunitats de negoci i creixement.

Generació de contingut rellevant

El patrocini de la MICE brinda a les empreses l’oportunitat de generar contingut rellevant i d’interés per a la seua audiència. Això pot incloure entrevistes amb cineastes destacats i cobertura de l’esdeveniment. Aquest contingut pot ser utilitzat per a enfortir la presència en xarxes socials, blogs i altres plataformes digitals de l’empresa.

Impacte en la comunitat

La MICE no és només un esdeveniment cultural i educatiu, sinó que també té un impacte en la comunitat local. En patrocinar l’esdeveniment, les empreses poden contribuir al desenvolupament i creixement de la comunitat cinematogràfica, la qual cosa pot generar reconeixement i gratitud per part dels implicats.

Uneix-te a la MICE com a patrocinador!

Amb el teu suport, podrem continuar fomentant la cultura i l’educació audiovisual arreu d’Espanya, omplint d’il·lusió als alumnes i permetent-los expressar la seua visió amb coratge i creativitat. Uneix-te a nosaltres i junts fem possible aquest gran esdeveniment!

Ens patrocinen

Transparència financera

Ingressos

160.099,51 €

Despeses

160.099,51 €

Valorem la confiança de col·laboradors, patrocinadors i comunitat en general. Per això, ens comprometem a ser transparents en les nostres despeses i en les fonts de finançament que ens permeten dur a terme el festival MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu).

En aquest enllaç, trobaràs informació detallada sobre com invertim els recursos que rebem i d’on prové el nostre finançament.

Un festival amb propòsit

El nostre propòsit és educar les generacions futures en el llenguatge audiovisual, perquè puguen comprendre i utilitzar aquest mitjà en un món cada vegada més digital. En patrocinar la MICE, estàs ajudant a que joves de tot el país vegen els seus curtmetratges en una pantalla de cinema i es senten inspirats a continuar explorant la seua creativitat. Junts, podem crear un ambient de festa entorn de l’educació i motivar les noves generacions a seguir estudiant.

Uneix-te a nosaltres i ajuda'ns a inspirar les pròximes generacions de cineastes i creatius!

Contacta’ns

+34 627 10 13 55