02_10_1 Participa

Inscripcions

Bones notícies! Hi ha moltes maneres de ser part de la MICE, la Mostra Internacional de Cinema Educatiu! Ací et comptem tot el que necessites saber per a participar en les nostres activitats!

Pots inscriure el teu treball al Festival MICE en una de les nostres seccions competitives, cadascuna amb diverses categories i apartats per a donar cabuda a tota mena de treballs audiovisuals. També pots unir-te als nostres tallers, per a aprendre i millorar les teues habilitats cinematogràfiques, i no oblides la iniciativa La MICE al Col·le, que porta el cinema educatiu a les escoles!

Para más información sobre cada una de estas opciones, haz clic en los siguientes enlaces. Ahí encontrarás las bases y los formularios de inscripción para cada categoría.

Uneix-te a la MICE! T’esperem

Inscripcions obertes fins al 30 de juny. Totes les activitats són gratuïtes per a l’alumnat, docents, centres escolars i famílies.

Festival MICE

Inscripció i bases de pel·lícules

Aquest esdeveniment és una oportunitat única perquè l’alumnat de centres educatius, associacions i tallers mostren amb els seus curts l’aprés en l’escriptura i lectura d’imatges.
El concurs del festival es divideix en seccions competitives amb diferents categories i apartats per a donar cabuda a la quantitat més gran de treballs possibles. A més, comptem amb jurats internacionals que jutgen les pel·lícules en diferents sales de projecció.

Tallers audiovisuals

Oferim tallers de Book-Tràiler, curtmetratge, Stop Motion, de drons i de robòtica, així com enregistrament de curtmetratges que afavoreixen la cultura i el patrimoni local. Realitzem els tallers en els vostres centres educatius.


*De moment tan sols disponibles a la Comunitat Valenciana

La MICE al Col·le

Des de la comoditat de la vostra aula, teatre o espai designat, podreu veure les pel·lícules i gaudir d’esdeveniments culturals que solen ser difícils de dur a terme en poblacions xicotetes.
Les projeccions estan dividides per edats i podreu fer-les al llarg del curs sense limitacions.