Avís Legal

Benvingut/a al lloc web de la MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu). A continuació, et presentem l’avís legal que regula l’ús del nostre lloc web:

1. Titularitat del lloc web

El lloc web https://micefestival.com/ és propietat i és gestionat per l’Associació Jordi el Mussol, una entitat legal sense ànim de lucre. La informació de contacte de L’Associació Jordi el Mussol es troba al final d’aquest avís legal.

2. Lleis aplicables

L’Associació Jordi el Mussol s’acull al que es disposa en la Llei orgànica 1/2002, de 22 de març, reguladora del Dret d’Associació, i a la Llei 14/2008, de 18 de novembre, d’Associacions de la Comunitat Valenciana. Així mateix, ens regim pel que s’estableix en l’article 22 de la Constitució Espanyola.

3. Propòsit del lloc web

L’objectiu principal de l’Associació Jordi el Mussol és fomentar l’ús dels mitjans audiovisuals com a eina d’aprenentatge i promoure l’educació i la cultura. Volem que xiquets, xiquetes i joves gaudisquen aprenent amb ells, tant en l’àmbit escolar com en el seu temps lliure, de manera proactiva i creativa.

4. Ús i accés al lloc web

L’accés i ús d’aquest lloc web estan subjectes als termes i condicions establits en aquest avís legal. En utilitzar el nostre lloc web, acceptes complir amb aquests termes i condicions. Si no estàs d’acord amb algun d’ells, et recomanem que no continues utilitzant el nostre lloc.

5. Propietat intel·lectual

Tots els continguts (textos, imatges, vídeos, logotips, etc.) presents en aquest lloc web són propietat de L’Associació Jordi el Mussol o s’utilitzen amb el permís dels seus respectius propietaris. Queda prohibida la seua reproducció, distribució o modificació sense autorització prèvia.

6. Enllaços a llocs web externs

Aquest lloc web pot contenir enllaços a llocs web de tercers. L’Associació Jordi el Mussol no es fa responsable del contingut ni de les polítiques de privacitat d’aquests llocs externs. Et recomanem que lliges les polítiques de privacitat i els termes i condicions de cada lloc web al qual accedisques a través dels nostres enllaços.

7. Limitació de responsabilitat

L’Associació Jordi el Mussol no es fa responsable dels danys o perjudicis que puguen sorgir com a resultat de l’ús d’aquest lloc web o de la informació continguda en ell. Així mateix, ens reservem el dret de modificar, suspendre o interrompre el lloc web en qualsevol moment sense previ avís.

8. Llei aplicable i jurisdicció

Aquest avís legal es regeix per la legislació espanyola i europea aplicable en el territori de la Comunitat Valenciana. Qualsevol disputa que sorgisca en relació amb aquest lloc web se sotmetrà als tribunals competents en aquesta jurisdicció.

Si tens alguna pregunta o inquietud sobre el nostre avís legal, no dubtes a contactar amb nosaltres a través dels següents mitjans:

Associació Jordi el Mussol
Adreça:

Carrer Sant Ramón 14 – 02, 46003. València, Valencia.

Correu electrònic: micesecretaria@jordielmussol.com


Telèfon: 629264559