02_11_1 inscripcio pel_licules

Inscripció de pel·lícules

una experiència d’aprenentatge inoblidable.

El festival mice (Mostra Internacional de Cinema Educatiu) pretén ser la pantalla gran dels treballs audioviuals realitzats per l’alumnat de centres educatius, associacions, tallers… mostrant l’aprenentatge en l’escriptura i lectura d’imatges.

Dividit en grans seccions competitives, amb diverses categories i apartats, per a donar cabuda a la major quantitat possible dels treballs audiovisuals que es realitzen en entorns educatius, o de manera professional, dirigits al món de la infància i la joventut.

Com a festival d’àmbit internacional compta amb jurats internacionals per a totes les seccions, com la duració d’aquestes projeccions les hem de limitar de temps i per a augmentar el numere de treballs seleccionats, les pel·lícules només es podran presentar a una secció, categoria i apartat. Una pel·lícula es podrà presentar a diverses seccions sempre que la seua V.O. siga en llengües diferents.

Aquestes són les seccions de la mice

MICE INTERNATIONAL

Per a produccions audiovisuals realitzats en qualsevol part del món i en qualsevol idioma. Han de subtitular-se en anglés, castellà o valencià.

 

MICE VALENCIA

Per a produccions audiovisuals realitzades en entorns educatius del territori valencià, en llenguatge original preferiblement serà el valencià.

Si l’audiovisual està realitzat en cicles formatius de grau superior o estudis universitaris, si us plau inscriu-la en MICE INTERNACIONAL secció “Curts documentals, de ficció i d’animació fets per joves de fins a 24 anys. Universitat i cicles formatius de l’Estat espanyol”.

MICE ESTATAL

Per a produccions audiovisuals realitzades en entorns educatius de l’Estat espanyol, el llenguatge original pot ser en qualsevol idioma parlat o escrit, siga oficial, cooficial o no dins del territori nacional.

Si l’audiovisual està realitzat en cicles formatius de grau superior o estudis universitaris, si us plau inscriu-la en MICE INTERNACIONAL secció “Curts documentals, de ficció i d’animació fets per joves de fins a 24 anys. Universitat i cicles formatius de l’Estat espanyol”.

La mice col·labora amb la AICCV i la AICE (Associació d’Implantats Coclears de la Comunitat Valenciana i Estatal) amb la pretensió de fer la mice mes inclusiva, acostar el món audiovisual a les persones amb problemes auditius. Per això també té les seccions competitives:

MICE ACCESSIBLE VALÈNCIA-AICCV

Per a produccions audiovisuals presentades a la secció mice valència sense diàlegs o amb subtítols en el seu idioma original. Si compleix un d’aquests dos requisits automàticament serà inscrita en aquesta categoria.

MICE ACCESIBLE ESTATAL-AICE

Per a produccions audiovisuals presentades a la secció mice estatal sense diàlegs o amb subtítols en el seu idioma original. Si compleix un d’aquests dos requisits automàticament serà inscrita en aquesta categoria.