02_13_1 inscripcio tallers

Inscripció als tallers de la mice

una experiència d’aprenentatge inoblidable.

Dins del projecte educatiu-cultural de la mice realitzem, al llarg de l’any, tallers cinematogràfics. Per a aquesta mice 2024, i per problemes de finançament, només podem oferir els tallers de Book Tràiler i realització de curtmetratges.

De moment només podem oferir-los en el territori de la Comunitat Valenciana, esperem que en pròximes edicions de la MiCe puguem oferir-lo a tot el territori estatal.

Oferim la realització de tallers en els centres escolars per a realitzar Book Tràiler. Aquests tallers van dirigits a alumnat d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius i Formació permanent d’adults.

Farem tallers de curtmetratges de fins a 8 minuts., dirigits a la reivindicació de la cultura, festes, oficis, patrimoni, fets significatius, paisatges de l’entorn més immediat del centre educatiu: el municipi i la comarca, usant els mitjans audiovisuals per al seu estudi i difusió en els quals també poden participar tota la comunitat educativa.

Totes les activitats que proposa la mice són sempre gratuïtes per a l’alumnat, personal docent, centre educatiu i Associacions de mares i pares.

Els nostres talleristes i personal de producció compliran totes les mesures sanitàries de protecció o qualsevol altra mesura que recomani el responsable del centre o personal docent present.

Nosaltres aportem la part tècnica, vosaltres aporteu la part artística, la imaginació, la il·lusió, la creativitat i sobretot la festa del cinema.

Aquestes són els tallers de la mice

MICE BOOK-TRÀILER

Dirigit a estudiants d’Infantil,  Primària, ESO, Batxillerat, Cicles Formatius i FPA.

Un Book Tràiler és un xicotet audiovisual d’un màxim de 180 segons per a motivar a la lectura d’un llibre, una cosa semblant al Tràiler que fan les pel·lícules comercials per a promocionar-les.

MICE CURTMETRATGE

Taller dirigit a alumnat 3r, 4t 5é i 6é de Primària, ESO, Batxillerat, Cicles formatius i FPA.

Posar en valor la història, usos i costums, esdeveniments, festes, balls, jocs, treballs o paisatges del seu entorn més immediat.

MICE STOP MOTION

Dirigit a estudiants de Primària (5é i 6é), ESO, Batxillerat, Cicles Formatius i FPA.

Stop motion és una tècnica d’animació cinematogràfica que permet animar objectes quotidians a través de la captura d’imatges dels objectes manipulats  i té com a resultat una obra audiovisual d’animació.