La Mostra Internacional de Cinema Educatiu de València (MICE) presenta la seua 11a edició

El saló de cristall de l’Ajuntament de València acull la presentació de la imatge i l’spot promocional d’una edició que se celebrarà del 16 al 26 d’octubre.

La Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE) de València presenta amb una festa audiovisual i musical l’edició número 11 d’este festival que s’afiança a la Comunitat Valenciana com a esdeveniment cultural de referència. El festival  de cinema educatiu tindrà lloc del 16 al 26 d’octubre a la capital valenciana i també a altres 33 localitats diferents del territori, com Càrcer, Castelló, Alaquàs, Almoradí o Catadau.

Este matí, al saló de cristall de l’Ajuntament de València, s’ha presentat el cartell que acompanyarà esta onzena edició, obra realitzada per Lledó Queralt, a més de l’espot publicitari, dirigit per Javi Navarro i l’alumnat del CEIP Serreria. A més, s’han donat algunes pinzellades de la programació d’enguany, amb figures destacades del panorama cinematogràfic que visitaran eixos dies València, com els cineastes Stefan Westerwelle o Claudio Rossi.

Destacar que l’organització d’esta MICE 2023 ha rebut més de 1.000 pel·lícules realitzades per joves alumnes de tot el món. Entre totes elles, s’han elegit per a la seua projecció 250 treballs que competiran a les diferents categories del festival. Un any en què el país elegit com a protagonista serà Itàlia, i que també s’aprofitarà per a homenatjar el centenari de la mort del pintor Joaquín Sorolla.

L’acte ha comptat amb la presència del regidor de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de València, José Luis Moreno; el secretari autonòmic d’Educació, Daniel McEvoy Bravo; i el director de la MICE, Josep Arbiol.

José Luis Moreno destacava que “l’interés que atrau la MICE a nivell internacional és gràcies al treball realitzat en les escoles, fomentant la creativitat de l’alumnat en l’apartat audiovisual”. Per la seua part, el secretari autonòmic donava l’enhorabona per la tasca que realitza el festival, i per ser un espai per “transmetre els valors necessaris per a una ciutadania responsable”. A més, afegia que “la Conselleria donarà suport en tot allò que puga per a col·laborar amb esta interessant proposta cultural i educativa que és la MICE”. Per la seua part, Josep Arbiol  agraïa el suport rebut per les institucions, i recordava la importància d’un festival que “fomenta l’educació audiovisual en unes generacions que estan tan influenciades pels mitjans de comunicació i la tecnologia”.

 
Share the Post:

Posteos relacionados