La MICE s’acomiada d’esta 10a edició amb una Gran Gala de Cloenda

Centenars d’escolars omplin l’Auditori del Palau de les Arts per dir adéu a l’edició d’enguany, en una entrega de premis amb molts centres educatius de la Comunitat Valenciana guardonats, però també amb premis a altres col·legis de l’estat espanyol i d’altres racons del món.

L’Auditori del Palau de les Arts acollia este últim acte de la 10a edició de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu de València. Un emplaçament més gran que la sala anunciada en un primer moment, per la necessitat de donar cabuda a moltes més persones assistents a esta festa del cinema i l’educació. Centenars de xiquets, xiquetes i adolescents, acompanyats de familiars, docents i equips directius de centres escolars, omplien este gran espai, per assistir a l’entrega de premis de l’edició d’enguany.

Un total de 16 centres educatius valencians han sigut premiats en les seues diferents categories, amb especial menció al CEIP Serreria, que s’ha fet amb 3 guardons. A més, destacar els premis a la categoria estatal, que han viatjat a A Coruña i a Ciudad Real. Els premis internacionals han caigut a diferents països arreu del món, com Rússia, Suïssa, Itàlia, Argentina, Indonèsia, Brasil o Xile. El premi ‘La Colla’ als valors, atorgat per la televisió pública valenciana À Punt, mitjà oficial del festival, ha estat repartit entre el Centre Educatiu Palma de Paterna i l’IES Beatriu Fajardo de Mendoza de Benidorm.

El desé aniversari de la MICE ha sigut tot un èxit. I així ho corroborava el seu director, Josep Arbiol, que assegurava que “s’han superat totes les expectatives que hi havia posades, tant de repercussió mediàtica com d’assistència”, afirmant que la MICE “està més viva que mai”. Això sí, Arbiol reclamava de nou “que les institucions creguen més en el projecte, el facen seu i aposten econòmicament” per fer-lo encara més gran.

La gala ha estat presentada i amenitzada per Wilfrid Energia Humana, grup format per Paco Carnelo, Rafa P. Carpio, Álvaro Ponce, Edu Olmedo i Beatriz Terrades, i el cantant Wilfrid Pelló, este últim encarregat de l’entrega de guardons.

Share the Post:

Posteos relacionados